(c)2011

Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите Промо

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите Промо
промоция

Aвтор: Четан Паркин
Издателство: Милениум
Година: 2013
ISBN: 9789545152115
Корица: мека
Страници: 168
Цена: 16.00 лв.  8.00 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 0.200 кг

Книгата "Хюман дизайн" на гуруто Четан Паркин се превърна в бестселър на българския книжен пазар миналата година. Продължението ѝ "Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите" притежава още едно ценно предимство. Тя не само задълбава още повече в революционната система за себепознание, но и дава възможност за гадаене.

Като оракул "Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите" може да се ползва като легендарната книга на промените "И дзин", на която е базирана. Необходими са само 3 еднакви монети. Те се хвърлят на равна плоскост със задаване на въпрос и според това на коя страна са паднали, се чертаят прекъснати и непрекъснати линии. Шестте получени линии ни пращат към определено място в книгата, където се крие отговорът на въпроса.

В същото време в книгата можем да намерим множество важни детайли за личността си – неща, които преди не сме подозирали, че притежаваме. И ако първата част на "Хюман дизайн" ни дава основите, които ще ни помогнат да живеем в съвременния свят много по-успешно, защото използваме правилната стратегия, с тази себепознанието влиза още по-надълбоко във вътрешния ни свят. Опознавайки себе си, за нас става много по-лесно да осъществяваме контакта с останалия свят, да опознаваме и разбираме близките си и да намираме пътя към успеха.

Разгадайте бъдещето с "Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите" на Четан Паркин!
 
Общи условия