(c)2011

Ръководство по ангелска терапия

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Ръководство по ангелска терапия
Aвтор: Дорийн Върчу
Издателство: Аратрон
Година: 2013
ISBN: 9789546263995
Корица: мека
Страници: 275
Цена: 11.70 лв.  9.59 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
Дорийн Върчу е ясновидка и доктор по психология, която работи със сферите на ангелите, елементалите и Извисените учители. Д-р Върчу провежда семинари по целия свят и е чест гост на много телевизионни и радио предавания. Дорийн е авторка на много книги и гадателски карти, сред които „Лечение с ангели”, „Чудесата на Архангел Михаил” и „Ежедневни напътствия от вашите ангели”. За повече информация можете да посетите www.AngelTherapy.com.

Дорийн Върчу провежда курсовете си по Ангелска терапия от 1997 г., като помага на хиляди хора да усвоят уменията на духовното лечение и да се научат да правят психични тълкувания заедно с ангелите и архангелите. В това ръководство тя е събрала методите, основните практики и упражненията, които тя преподава на своите ученици. Независимо дали вече сте лечител, или просто искате да усъвършенствате своите естествени духовни дарби, тази книга може да бъде ваш постоянен спътник и справочник, до който да се допитвате. От нея ще научите:

• Кои ангели да призовавате в различни ситуации
• Как да правите ангелско тълкуване с помощта на карти
• Как да помагате на своите близки и приятели в трудни за тях моменти
• Основните методи за практиката на Ангелската терапия
• Съвети как да станете духовен лечител и учител

Изпълнена със знания и съвети, тази книга е безценен помощник за всеки, който иска да получи достъп до Божествения свят на ангелите, за да открие истинско здраве, щастие и удовлетворение.
 
Общи условия