(c)2011

Йога-пилатес и медитация за всеки( Практическа енциклопедия)

   Книги ► Антикварни книги ► 
Йога-пилатес и медитация за всеки( Практическа енциклопедия)
Aвтор: Джонатан Мънкс; Дариел Хол
Издателство: СофтПрес
Година: 2013
ISBN: 9786191510818
Корица: мека
Страници: 152
Цена: 40.00 лв.  40.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
тегло 0.700 кг

Специалните движения съчетават силния и стабилен център - основополагаща идея на пилатес, с гъвкавостта и многостранността на йога и ви носят повече сила, психическа устойчивост и релаксация. Те ви позволяват да създадете свой личен стил - персонална форма на трениране, която да приспособите и да практикувате където и да сте и с каквото и да се занимавате.

Изключителните снимки в ръководството показват стъпка по стъпка как да изпълнявате правилно позите и - също толкова важно - как да не ги изпълнявате; и ви учат да се вслушвате в себе си за постигане на пълно единство между тялото и ума.

Разделът за медитация извежда това единство на друго ниво. Основан на учението на древноиндийския мъдрец Патанджали, върху което стъпват повечето съвременни йогически практики, той описва разнообразни техники за достигане на медитативно състояние. Изберете тази, която е най-близо до вас. Редовното й практикуване ще ви помогне да преодолеете причините и последствията от натрупания стрес, да възстановите баланса в своето ежедневие и да освободите жизнените си енергии.
 
Общи условия