(c)2011

Митичната пътека

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Митичната пътека
Aвтор: Стенли Крипнър, Дейвид Файнстайн
Издателство: Дилок
Година: 2012
ISBN: 9789542902164
Корица: мека
Страници: 412
Цена: 20.00 лв.  16.40 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
„Митичната пътека" е силен антидот на съвременния живот, уловен в хватката на дезориентиращия свят. Красиво написана и илюстрирана, тази книга ще ви поведе на духовно извисено пътуване на себеоткриване. Чрез поредица от подробни упражнения - използвайки ритуал, сънища и въображение, - ще развиете уменията да се откъсвате от митологиите на детството и културата ви, като същевременно се учите да оказвате влияние върху личните модели, които някога са изглеждали отвъд вашия контрол.
Похвали за по-ранни издания на „Митичната пътека":
„Свеж и интригуващ синтез на митологичната перспектива със съвременните психологически методи."
- Джоузеф Кембъл
„Митичната пътека" е една от малкото книги, които почитат и запалват искрата на силата и загадката на вътрешния живот. Това е вдъхновено произведение, което демонстрира как личната митология насочва действията и организира опита ни."
- д-р Анджелис Ериън
„Продължавайки и разширявайки работата на К. Г. Юнг и Джоузеф Кембъл, тази съществена книга изследва ролята на митологията в живота ни и релевантността й за бъдещето на планетата."
- д-р Станислав Гроф
„Важна, пленителна и доставяща удоволствие книга, която добавя ново измерение към разбирането ни за човешкото поведение."
- д-р Ашли Монтагю
„Блестящо замислена и красиво написана, „Митичната пътека" открива нова сфера в личната и социалната трансформация. Насоките, осигурени в нея, са експертни и образцови. Те дават на читателя могъщи и просветляващи процедури..."
- д-р Джийн Хюстьн
„Майсторски наръчник за изследване на чудесата на вътрешния свят и задълбочаване на съзнанието ви за личните убеждения, които оформят преживяванията ви. Тази книга може да промени живота ви."
- д-р Франсис Вон
 
Общи условия