(c)2011

Сейким. Енергия на живата светлина

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Сейким. Енергия на живата светлина
Aвтор: Елисавета Александрова-Зангелми
Издателство: Кибеа
Година: 2012
ISBN: 9544745936
Корица: мека
Страници: 108
Цена: 25.00 лв.  20.50 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
Тегло 0.150 кг

Тази книга включва информация, надграждаща познанието, съдържащо се в „Изис Сейким-пълно ръководство“. Предназначена е да разшири познанията на читателите за древноегипетската енергийна система за хармонизиране и лечение – Сейким, част от която е „Изис Сейким“.
„Сейким – енергия на живата светлина“ допълва, обогатява и консолидира представите за системата като цяло и за приложението на символите и мистериите, които тя обединява.
Тя няма претенциите да замени или да измести традиционната медицина и лечение. Изложените в нея методи не са и не трябва да бъдат възприемани като нормативни и абсолютни. Те са само описание на изпитани и реални терапии, прилагани в съчетание с традиционно медицинско лечение или пък в различни комбинации с подходи от алопатичната и холистичната медицина.
В книгата са описани древни и съвременни методи за работа с енергията Сейким и специфични способи за използването й не само от специалистите енерготерапевти, но и от всеки, който желае да усвои техники за внасяне на баланс в организма и да достигне състояние на хармония и здраве.
 
Общи условия