(c)2011

Кралства - настолна игра Промоция

   Игри ► Настолни игри ► 
Кралства - настолна игра Промоция
промоция

Aвтор: Райнер Книция
Издателство: FANTASY FLIGHT GAMES
Година: 2012
ISBN: 9781616613334
Цена: 44.99 лв.  22.50 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
В Кралства играчите се стремят да съберат колкото се може повече злато, като строят замъци в най-богатите територии, опитвайки се в същото време да избегнат опасни капани, като дебнещи дракони, тролове, мочурливи блата и др.

Целта в Кралства е да се натрупа състояние от монети в продължение на три рунда, в които играчите поставят замъци, ресурси и други плочки в редици и колони върху игралното поле.
В края на трета епоха печели играчът, събрал най-много злато.

Сред тучни и плодородни земи, четири кралства се съревновават за богатства и ценни ресурси, но опасности дебнат отвсякъде...Злото се спотайва сред мрачни блата и обитавани от духове гробници - коварни клопки, отбягвани от мъдрите владетели.

Кралства е стратегическа игра на бързи ходове, където играчите поемат ролята на крале-съперници, които се опитват да увеличат богатствата си, изграждайки нови замъци навред по картата. Строейки замъци в най-богатите региони, всеки от тях очаква да получи най-добрите добиви, но трябва да бъде предпазлив, защото тези области често биват спохождани от дракони, тролове и други опасни създания, които ограбват ресурсите на всяко кралство. Ще успееш ли да изведеш своето до величие, богатство и слава?

ТИП: СЕМЕЙНА СТРАТЕГИЯ
ИГРАЧИ: 2-4
ВЪЗРАСТ: 12+
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60-90мин.
ИЗЦЯЛО ПРЕВЕДЕНА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
ЛИЦЕНЗИРАН ПАРТНЬОР: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

ИГРОВИ МАТЕРИАЛ:
1 ИГРАЛНО ПОЛЕ
40 ЗАМЪКА
12 ПЛОЧКИ С РЕСУРСИ
6 ПЛОЧКИ С ОПАСНОСТИ
5 СПЕЦИАЛНИ ПЛОЧКИ
65 МОНЕТИ
1 БРОЯЧ НА ЕПОХИ
1 ПРАВИЛА
 
Общи условия