(c)2011

Мондо - настолна игра Промоция

   Игри ► Настолни игри ► 
Мондо - настолна игра Промоция
промоция

Aвтор: Михаел Шахт
Издателство: PEGASUS SPIELE
Година: 2012
ISBN: Михаел Шахт
Цена: 54.90 лв.  27.45 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 1.350 кг

В играта:
Всеки играч сътворява свой свят, изпълнен с екзотични животни и различни ландшафти, с помощта на плочки и игрално поле. Плочките се поставят в средата на масата и всички играчи едновременно се борят за най-ценните от тях, докато таймерът неуморно отброява оставащото време. Всеки, който успее да излезе от рунда навреме, може да грабне още няколко бонус точки. Играта продължава три рунд. В края на третия рунд, играчът, събрал най-много точки, печели играта. Играта за напреднали става още по-забавна с променящите се допълнителни задания. В играта за експерти играчите се изправят пред нови предизвикателства с по-сложни индивидуални задания.

ТИП: СЕМЕЙНА ИГРА
ИГРАЧИ: 1-4
ВЪЗРАСТ: 8+
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 20-30мин.
ПРОИЗВЕДЕНА В ГЕРМАНИЯ
ИЗЦЯЛО ПРЕВЕДЕНА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
ЛИЦЕНЗИРАН ПАРТНЬОР: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

ИГРОВИ МАТЕРИАЛ:
4 ИГРАЛНИ ПОЛЕТА - ДВУСТРАННИ
136 ТЕРЕННИ ПЛОЧКИ
4 ЧИПА БОНУС-ТОЧКИ
1 ЧИП С ВУЛКАН
5 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАДАНИЯ
12 ЕКСПЕРТНИ ЗАДАНИЯ
1 ТАЙМЕР
1 БЛОКЧЕ ЗА ВОДЕНЕ НА РЕЗУЛТАТА

Сътворете свои собствени светове, пълни с екзотични животни и разнообразни ландшафти. Дръжте съиграчите си и таймера под око, защото всичко се случва едновременно. Излезте от рунда навреме, за да получите ценни бонус точки. Мондо е една бърза и лека игра, с голяма дълбочина. Простите правила и наличието на три различни нива на трудност я правят еднакво интригуваща както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Ако няма с кого да играете, Мондо предлага и солов вариант!

Играта Мондо може да се играе от цялото семейство; тя е подходяща както за малчугани, така и за техните родители, баби и дядовци, но най-вече за хора, които ценят високо свободното си време!
 
Общи условия