(c)2011

Отговорът си ти

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Отговорът си ти
Aвтор: Майкъл Тамура
Издателство: Аратрон
Година: 2012
ISBN: 9789546263667
Корица: мека
Страници: 312
Цена: 14.00 лв.  11.20 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
"Отговорът си ти" е духовно ръководство как да живеем живот, изпълнен с любов, истина и състрадание. В нея авторът Майкъл Тамура споделя своето познание за осъществяването на истинската цел на нашата душа и дава много примери от пътя на собственото си осъзнаване.
Книгата е писана с откровено вдъхновение, фин хумор и дарба за разказване, която улавя самата същност на Божествената мъдрост. Тя е посветена на духовното упълномощаване на всички човешки същества. Майкъл Тамура майсторски смесва истории от реалния живот и свещени учения, повежда ни на пътешествие за осъзнаване и осъществяване на целта на душата. В книгата са включени също духовни практики и упражнения, които ще ви помогнат да развиете своята интуиция и осъзнатост.
Можем да прекараме целия си живот заспали или да изберем да се събудим. Майкъл ни предоставя вдъхновението, мотивацията, отговорите, стъпките и инструментите, с които да го направим. Когато изградим храма на своята душа, ние се научаваме да разпознаваме истината, да създаваме чудеса в своя собствен живот и да следваме най-висшето си призвание! "Отговорът си ти " ще ни помогне да изпълним целта на нашата душа и да живеем пълноценно живота си – сега!
 
Общи условия