(c)2011

Стига вече. Лъжите в икономиката, медицината, храненето и религията

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Стига вече. Лъжите в икономиката, медицината, храненето и религията
Aвтор: Йоханес Холей
Издателство: Дилок
Година: 2012
ISBN: 9789542902140
Корица: мека
Страници: 380
Цена: 20.00 лв.  16.40 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
Ако смятате, че научавате истината от телевизията и пресата, тогава можете да не си правите труда да четете тази книга.
В нея авторът ни дава възможност да надзърнем зад всички онези лъжи, с които е обременен до крайна степен животът и здравето на децата ни и на нас самите. Задълбочените изследвания, които прави в алтернативната специализирана преса, и проучването на над сто научни статии осветляват истини по най-актуалните теми. В хода на работата си той открива обширна информация (отчасти доста стряскаща) за случващото се по света в сфери, контролирани от мощни организации, за което масовите медии са длъжни да мълчат.
Йоханес Холей разобличава лъжа след лъжа - измислените болести, съзнателното създаване на недостиг (на витамин В12, желязо и др.), систематично отравяне (флуор, свръхкиселинност и др.), доходоносните лъжи, свързани с храненето, месото, захарта и напитките. Теми, като потенциалните патогени, каквито са микровълните, изкуствената светлина и мобилните радиовръзки, присъстват в книгата наред с мита за климатичната катастрофа и планираната валутна реформа.
Знаете ли, че вече съществуват сензационни лекарства и методи на лечение, които се пазят в тайна от обществото с користна цел? Че информацията за жизненоважната лечебна енергия на слънчевата светлина и на водата чисто и просто се укрива от нас?
Знаете ли, че благодарение на духовната си енергия сме способни да управляваме материята и да се пазим по един различен начин от нездравословните неща в живота?
„Баща ми ви обещава, че знаейки повече и по-надеждна информация, ще подобрите значително качеството както на своя, така и на живота на семейството си. Той винаги е бил борец за свобода, противник на всякакви стереотипи, защитник на свободното изразяване на откровено мнение и поддръжник на идеята за по-добър живот за всеки. Неговата жизненост и здраве въобще не издават възрастта му, а който го познава по-отблизо бива увлечен от заразяващия пример на поведението и светогледа му. Поглъщайки информацията, концентрирана в настоящата изключително актуална и подплатена с доказателства книга, човек не само има чувството, че чете криминален роман, но бива разтърсен от съдържащите се в нея реални факти, разбулени системи от лъжи, изкусни измами и нечувани корупционни схеми на нашето съвремие."
Ян ван Хелсинг
 
Общи условия