(c)2011

Забравени съвети за пъстра и плодородна градина

   Книги ► Хоби ► градинарство ► 
Забравени съвети за пъстра и плодородна градина
промоция

Издателство: Readers Digest
Година: 2010
ISBN: 9789549935585
Корица: твърда
Страници: 320
Цена: 60.00 лв.  27.00 лв. (Отстъпка -55%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло 1.400 кг

Природосъобразни съвети за градината Открийте тайните за отглеждане на разкошни цветя, красиви храсти и вкусни плодове без употребата на силни химически продукти.
Лесни стъпки и позабравени мъдрости Предлагаме ви над 1000 цветни фотоса, ясни инструкции за всяка процедура и доказани с времето съвети, с чиято помощ ще постигнете невероятни резултати в градината.
Отговори на всичките ви въпроси Открийте кога, къде и как да подрязвате дърветата и храстите, да пресаждате и разделяте растения, да засявате семена и засаждате цветя и зеленчуци...
Ритъмът на сезоните Следвайте сезонната работа, описана в календара на градинаря, за да се радвате на отлични плодове и зеленчуци - собствено производство.
Здрави растения в здрава градина Изберете някой от предложените природни методи за борба с най-често срещаните болести и вредители по растенията.

С минимални средства ще постигнете максимален ефект! Осигурете си по-богата реколта от плодове; изберете правилния момент за засаждане и бране на сочни ягоди! Редовно режете пъпките на далията, за да се радвате на великолепни цветове. Над 1000 изпитани съвета за разкошна градина!
 
Общи условия