(c)2011

Домът на коприната. Новият роман за Шерлок Холмс

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Домът на коприната. Новият роман за Шерлок Холмс
Aвтор: Антъни Хоровиц
Издателство: PRO Book
Година: 2011
ISBN: 9789542928171
Корица: мека
Страници: 312
Цена: 15.99 лв.  13.59 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Антъни Хоровиц, носител на награда BAFTA е избран от фондация „Конан Дойл” – собственост на наследниците на великия писател - да напише нов роман за приключенията на най-известния детектив в света.

Новите приключения на Шерлок Холмс имаха световна премиера на 1.11.11 и за по-малко от 10 дни се изкачиха в челната десетка по продажби на Amazon.

Премиерата на книгата в България от издателство PRO BOOK е по-малко от месец след световната.

Напълно новата история е създадена под зоркия поглед на фондация „Конан Дойл”, която за първи път поставя своя печат за одобрение на нова история за Шерлок Холмс.

Изучавайки дълго време всички оригинални истории и множеството филми за известния детектив, Антъни Хоровиц се потапя напълно в атмосферата и успява да създаде един изцяло нов роман с оригинална история, който напълно отговаря на стила на сър Конан Дойл.

Антъни Хоровиц казва: „Влюбих се в историите за Шерлок Холмс още когато бях на 16 години и оттогава съм ги чел много пъти. Просто не устоях на изкушението да напиша ново приключение на тази икона и целта ми беше да създам първокласна мистерия за съвременните читатели и в същото време да запазя напълно духа на оригинала.”

 
Общи условия