(c)2011

Microsoft Office Excel 2007 бърз курс

   Книги ► Компютърна литература ► Компютърна грамотност ► 
Microsoft Office Excel 2007 бърз курс
Aвтор: Пейсуърк и Пейсуърк, Роумър
Издателство: Дуо Дизайн
Година: 2011
ISBN: 978-954-8396-4
Корица: мека
Страници: 352
Цена: 11.95 лв.  10.16 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Само за 35+ часа

Microsoft Office Excel 2007 бърз курс е предназначен за потребители на Excel 2007, които разполагат с ограничено време. Тази книга е за самостоятелна работа, която стъпка по стъпка, с множество снимани екрани, прави обучението бързо и приятно. Ще научите новите възможности на най-популярната програма за електронни таблици чрез различни задачи, симулации и сценарии за употреба. Упражненията в края на всеки урок затвърждават придобитите знания и предоставят практическа възможност за прилагането им.


Предимства на изданието o Новост за това издание! Придружаващ уебсайт предоставя основни инструменти за подобряване на вашите знания за Office.
o Упражнения стъпка по стъпка следват въвеждането на всеки набор от умения, така че можете да изпробвате наученото веднага.
o Всяка практическа секция включва обобщение на командите, въпроси за преговор, допълнителни проекти и бизнес симулации.
o Карета със заглавия Знаете ли че, Интернет съвет и Важно предлагат допълнителна информация и насоки.
o Допълнителни материали и упражнения за критично мислене в края на всеки урок включват подробности за практическите проекти.
 
Общи условия