(c)2011

Дъщерята на пеперудите Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Дъщерята на пеперудите Промоция
промоция

Aвтор: Мери Алис Монро
Издателство: Кръгозор
Година: 2011
ISBN: 9789547712645
Корица: мека
Страници: 356
Цена: 15.00 лв.  7.50 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Силен и затрогващ роман за преоткриването на собственото аз, за новото начало и за тайните на женската душа

„Истинската красота е в трансформацията, в смелостта да се промениш.” Мери Алис Монро

Когато дните станат по-къси и за¬духа студеният вятър, пеперудите монарх долитат от всички посоки на света към Свещения кръг в памет на богините, които застанали пред огнената бездна и смело скочили в пламъците, жертвайки себе си, за да донесат светлина и живот на света.

От самото си раждане Лус Авила познава легендата за las mariposas – красивите пеперуди монарх, които всяка година прелитат с крехките си криле близо пет хиляди километра, за да се завърнат до зимния си дом в Мексико. От баба си, която винаги е била нейното единствено семейство, е научила за техните мистични сили и за вдъхновяващото им пътуване. Сега е нейният ред – също като пеперудите – да се отправи на това дълго и опасно пътешествие до планините на Мексико, за да изпълни последното желание на любимата си абуела и да намери своите корени. Зад себе си оставя мъжа, който я обича искрено, но пътуването ще й помогне да открие нещо също толкова важно. Защото не можеш да вървиш към бъдещето си, ако не си се примирил с миналото си.

Съдбата среща Лус с няколко загубили пътя си жени, които не приличат по нищо една на друга – всички са на различна възраст, с различен характер и различни мечти... Всяка от тях търси и копнее за промяна в живота си.

И докато следват зрелищната, блещукаща река от оранжеви пеперуди в небето в това нежно и понякога болезнено завръщане към дома и към своето съкровено аз, Лус и нейните приятелки ще бъдат понесени на вълните на древните ритуали и митове...

Жените, също като пеперудите монарх, трябва да повярват на инстинкта си и да разперят криле за полет...

 
Общи условия