(c)2011

Залог за глупаци

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Залог за глупаци
Aвтор: Джеймс Суейн
Издателство: Панорама груп
Година: 2011
ISBN: 9789548672177
Корица: мека
Страници: 312
Цена: 13.99 лв.  11.89 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
О, какво откритие! Джеймс Суейн е най-добрият нов автор, на когото съм попадал от много, много време. „Залог за глупаци“ е прекрасна и поразява с правдивостта си. Суейн внимателно е добавил всички съставки: трагедия, хумор, екшън и преди всичко – набор от герои, от които и на Елмър Ленърд ще му потекат лигите.
— Майкъл Конъли

Реалистичен, хаплив диалог между триизмерни герои... В „Залог за глупаци“ Суейн ни развежда от жилищните комплекси на Маями Бийч до предградията на Уест Броуърд и блатата Евърглейдс. А този автор познава тази територия.
— в. Форт Лодърдейл Сън – Сентинел


„Залог за глупаци“ е вълшебен. Бързо повествование, пълно с изненади, богата информация от първа ръка за казината, за хазарта, за мошениците от световна класа и за всякакви други злодеи. Джеймс Суейн е страхотен, пише чиста, някак „атлетична“ проза и е способен да вдъхне живот на реалистични герои, достойни за перата на най-добрите ни романисти... Бройте ме за член на клуба на почитателите на Джеймс Суейн.
— Джеймс Хол, автор на „Профил на убиец“


Суейн отново хвърля дюшеш... Фактите, свързани с хазарта в тази книга са истинско удоволствие и той лесно може да бъде сравнен с Елмър Ленърд... Изглежда, започва ерата на Джеймс Суейн.
— сп. Буклист
 
Общи условия