(c)2011

ЧИСТО БЛАЖЕНСТВО. ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ В НОВОТО ВРЕМЕ

   Книги ► Философия и психология ► Познай себе си ► 
ЧИСТО БЛАЖЕНСТВО. ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ В НОВОТО ВРЕМЕ
Aвтор: Джил Едуардс
Издателство: Аратрон
Година: 2011
Корица: мека
Страници: 272
Цена: 12.00 лв.  10.20 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
“Чисто блаженство” е книга, която определя и формулира духа на нашия XXI век. Написана от известната авторка на духовна литература, Джил Едуардс, книгата ни помага да се избавим от стреса, заетостта и ограниченията на забързаното ежедневие и да открием безгрижието, радостта и творчеството в нашия живот.

От нея ще научите как:

* Да се потапяте в своята вътрешна мъдрост

* Да бъдете по-съзидателни и продуктивни

* Да осъществите своята висша цел

* Да достигнете върховия си потенциал

* Да се наслаждавате на простите радости на живота

* Да откриете вътрешен покой

“Чисто блаженство” предлага прости и практични указания за живота в новото време. Можете да се потопите във вълшебството на всяко от тези 75 кратки напътствия, да медитирате върху тях и да им се наслаждавате. Те обхващат теми, които вълнуват всички нас: личните ни връзки, нашия вътрешен Аз, родителството, работата, богатството, здравето и дома.

Изживейте вълшебството и блаженството на всеки миг от своя живот и споделете своите Божествени дарове с хората около вас!Джил Едуардс е дипломиран клиничен психолог, учител и водеща фигура сред авторите на духовна литература, на книги за самоусъвършенстване и разкриване на личната сила и потенциал. Тя работи в сферата на метафизиката и енергийната психология и провежда семинарите “Да живееш с вълшебство”.
 
Общи условия