(c)2011

Социално подпомагане и социални услуги 2005

   Книги ► Икономика, право, счетоводство ► Правна литература ► коментари ► 
Социално подпомагане и социални услуги 2005
Aвтор: Христина Христова
Издателство: Труд и право
Година: 2005
ISBN: 9546081132
Корица: мека
Страници: 415
Цена: 18.00 лв.  15.30 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Тази книга Ви предлага комплексно приложно знание по всички въпроси в областта на социалното подпомагане и социалните услуги.
В подробни разяснения и коментари са представени основните направления в социалната защита: социалното подпомагане, социалните услуги, семейните помощи за деца, закрилата на детето и интеграцията на хората с увреждания.
Публикувана е богата административна практика: най-важните указания и писма на МТСП и на АСП, които насочват дейността на специализираните държавни и корпоративни структури и дават решение на конкретни практически въпроси.
Разработени са най-често използваните административно-правни процедури и приложни документи, свързани с уредбата на едно или друго правоотношение.
Книгата е дело на екип от водещи специалисти на МТСП и АСП с ръководител Христина ХРИСТОВА -министър на труда и социалната политика.
Целевата аудиторна на книгата са специалистите от териториалните и специализираните структури на МТСП и АСП, експертите в специализираните звена към областните администрации, общините и кметствата, предприемачи, мениджъри и специалисти в корпоративни структури с предмет на дейност - социални дейности и услуги, практикуващи юристи, социални експерти, синдикалисти, както и отделни граждани.

 
Общи условия